Tiedän, että halusit vaan pelkkää hyvää
Et halunut satuttaa, tiedän sen
Mutta silti teit sen
Työnsit veitseä mun sydämeen
Yhä syvemmälle ja syvemmälle
Ja se sattuu, se todella sattuu
Mutta siitä huolimatta pelkkää hyvää sulle tahdon
Ja toivon, että vielä joskus kaikki olisi kuin ennen
Selite:
Jooo...Tuollainen tuli taas pitkästä aikaa
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullista, mutta hienoa että toivoakin mukana.
kaunis ja surullinen.. tunne samantapainen