Tunnistamme toisemme
tämän äärettömän aikamme
ainoassa hetkessä
jossa katseemme rakentavat sillan
niin lähelle sitä
mitä lähemmäksi ei pääse.
Pienissä kaikkeuden pisaroissa
tuttuutemme kietoutuu
tähtien sointuihin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aistikkaan kaunista runoilua..!
Kerrassaan kaunis runo! ''jossa katseemme rakentavat sillan'', voisiko kahden ihmisen välistä kohtaamista kuvata tuon kauniimmin? Hienoa! :)
Kaunis.
Todella upea,pidän.