Hiljainen kuura laskeutuu
Kyyneleet jäätyvät poskilleni
Tähdet tuikkivat pilkallisesti
"Meitä on monta!"
Hanki ympäröi minua seitsemän mailin säteellä
Kuu kurkistaa piilostaan
- sekin kalpenee minut nähdessään
Pilvetkin pakenevat
Aukiolla seisoo yksinäinen susi
Selite:
IHMISSUSI
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tosi jännä runo ja ihanan omalaatuinen. Ja loppu on mitä parhain!!
Kauniisti kirjoitettu, todella.
Hihii, ihmissusi *) Järkyttävän ihQ runo!!!