niin äkkiä
päättyi nuori elämä
niin äkkiä
oli jäljellä vain tyhjää
jäi vain suunnaton suru
kaipaus hänen luokseen
tyhjyys sisällä
tulevaisuus aivan auki
niin äkkiä
kaikki loppui
Selite:
kaverin isoveljen muistolle.. R.I.P!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullinen ,koskettava,mutta kaunis...
elämällä on tapana välillä lopettaa nuorienkin ihmisten elollinen oleminen täällä maan päällä. :/
Olis kyl kivempi jos ihmiset kuolis vaan vanhuuteen. :)