Kulkiessasi valitsemaa tietäsi elämässä vastaan tulee tienviittoja. Tienviittoja joista joutuu valita onko johdateltavissa oikeaan vai väärään.
Kaikki tiet eivät vie sinua välttämättä perille tai tee tietäsi helpommaksi, mutta kompurastakin polusta voi joko oppia tai katua.
Katumus kertoo pelosta päästä perille ja oppi uskalluksesta yrittää uudelleen.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Karua totuutta poluista ja tienviitoista