Eilinen voi sinua kalvata ja tässä hetkessä estää elämästä.
Kehotan, riisu harteiltasi eilisen viitta ja ole pukematta pettymyksen-naamiota yllesi.
Kaikki välttämättä vielä nyt helpota, mutta anna sille aikaa.
Huominen voi olla jo kauniimpi.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
👍
viisas
pidin
Voih, näin toivomme ja uskomme parempaan huomiseen