tahtoisin käpertyä viereesi
kun ilta väistyy yön tieltä
sytyttäen katulamput pimeään
silittää uupunutta, paljasta kehoa
tuntien sydämesi sykkivän rytmissäni
kuulla kuinka hengityksemme täyttävät
tyhjän huoneen joka on kuitenkin
täydempi kuin koskaan
olisitko minun tänä yönä ?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pelkistetyn Kaunis runo.
Pidän paljon myös tuosta vain pienten kirjainten käytöstä.
Ihana runo! :)