nukahtaakseen

Runoilija lumenpelko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämä yö on viileä.
tuuli puhaltaa pohjoisesta,
tulvii sisälle ikkunasta.
hetken leikittelee hiuksilla
solmien rusetteja,
saaden ihon väreilemään.

tänä yönä
hän tarvitsee sinua
koskettamaan kylmää alastonta kehoa.
tänä yönä
hän kaipaa,
unessaan hengittää sinua
(turvassa vartalosi tuoksussa).
hän tarvitsee sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Harsomaisen valkea runo, lakkasin melkein hengittämästä kun luin. Kaunis. :)

 

Käyttäjän kaikki runot