Jaksoin koulussa
Unohdin stressin
Ja kaikki murheet
Vain koska sä olit siellä..
Hymysi oli mulle kuin voimaa
Katseellasi ajan sait liitämään
Halusin jäädä sun luokse
Rakkaus oli katoavaista
Haavoittuvaista
Ujouteni sammutti rakkauden liekin
Olen pimeässä ja kaipaan sua
Kaipaan vain sun katsettas ja hymyäs
Muulla ei oo väliä
Haluan sut mun luokse,
Haluan olla sulle jotain
Haluan rikkoa ujouden verhon
Selite:
</3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tää on niin hyvin tehty :}