'' Huitele poika pois
Tanssahtelevin askelin
Älä tule takaisin ''
Mun huutoni kaikuva
Silti rakkauteni on palava
Missä mä meen
Onko rakkautemme kynttilän lailla sammuva
Älä mee
Sä tiedät että kuitenkin rakastan sua..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi