Sinulla ei ole oikeutta minun kehooni
Sinä et voi omistaa rakkauttani
Ne ovat asioita, jotka annan, jos ne olet ansainnut,
jos niin tahdon.
Tämä sormi taipuu, koska päätän niin.
Tällä äänellä voin puhua, jos pelkään.
Sinulla ei ole oikeutta minua pyytää vaikenemaan,
minun kehoani taivuttaa.
Minuus pienelle kerälle painuneena
mieleni pohjalle
syliisi painettuna
tahdon huutaa
tämä on minun kehoni
ja
minun elämäni.
Tiedän, että fyysisesti voit minut alistaa valtaasi,
mutta oletko valmis kohtaamaan seuraukset,
tietämään, mitä todella minulle teet
kun alistat minut voimalla valtaasi
ja viet kehoni väkisin?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi