Synkkiä hahmoja
kuuttomana yönä
Hopeiset veitset välkehtivät
tähtien valossa
Uhrisavua liekehtivä rovio
valaisee karuttomat kasvot
hymyttömät
hampaiden luinen väri vilahtaa siellätäällä
irvistykseen
synkässä pohjolassa mietitään Kreikkaa..
Selite:
https://youtu.be/cpbbuaIA3Ds
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niin, näin se on, ja koko ajan paljastuu kaikkea *katalaa* mitä Kreikassa on vuosikausia tehty, sitten muut euroopan maat maksaa, hyvä runo aiheesta
Synkkä, voimakas runo
Sivut