näen itseni
näen itsenikin..
peilin paikasta riippuu
ja siitä kuinka surulliset silmät siitä heijastuu..
näen itsenikin..
" ilmaisin huoleni huolella "
"ei vittu, en ymmärrä. edes itseäni"
lähes täysi kuu
nyökkää valonsa metsän reunaan
jättää isoja epäilyksiä
nyökkää valonsa metsän reunaan
jättää isoja epäilyksiä
uusi kuu
vetää vedenpintaa
näkymättömänä
vetää vedenpintaa
näkymättömänä
lumesta kylmyys kimpoaa
ja tähtien valo
hangessa tulevaisuus..
ja tähtien valo
hangessa tulevaisuus..
hiekka ja pöly
tuuli tuo lämmön suuhun asti
korvia janottaa
tuuli tuo lämmön suuhun asti
korvia janottaa
jää hyvästi, ikijää
lämpöinen tervehdyksemme
terminaalinen suudelma
lämpöinen tervehdyksemme
terminaalinen suudelma
ja mitä jää ?
pusu ennen märkää suudelmaa
vai kättely ja kuivuus?
pusu ennen märkää suudelmaa
vai kättely ja kuivuus?
peilin paikasta riippuu
ja siitä kuinka surulliset silmät siitä heijastuu..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
"Lähes täysi kuu nyökkää valonsa metsän reunaan... jättää isoja epäilyksiä"
"Uusi kuu vetää vedenpintaa näkymättömänä"
huikeita mielikuvia jättää runosi. Sirpaleisen peilin onni.
https://www.youtube.com/watch?v=tZamjrXCDvo&list=RDtZamjrXCDvo&t=18
ajatus oivallusta.
Asetelama kuin taideteos
vuoropuhelu tukevasti avaa peilaten.
Kuin uusi tyyli runoudelle.
Niistä kaseli naurava pojan vintiö, mutta auta armias, kun nykyisiin peileihin ovat laittaneet äksyn näköisen karvaisen ukkelin.
Kyllä tokkiisa maailma on suuresti muuttunut.
Sivut