olen juossut rakkauden amokin
olen hypännyt surujen sillalta
olen kastunut turhuuden sateessa
olen juossut amokia tylsyydestä
olen surujen sillan räjäyttänyt itkulla
olen enemmän kuin eniten tuntenut
paitsi vihaa, sitä en osaa..
olen hypännyt surujen sillalta
olen kastunut turhuuden sateessa
olen juossut amokia tylsyydestä
olen surujen sillan räjäyttänyt itkulla
olen enemmän kuin eniten tuntenut
paitsi vihaa, sitä en osaa..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
https://www.youtube.com/watch?v=ezcQu1JtcPM
Kipeitä viiltoja saamme, kun ihmisiksi vartumme.
Rakkaus ja viha ovat samalla akselilla.
jos on vihansa voittanut, on katkaissut nk perisynnin kulun - eikö?
Sivut