liian kaukaa haettu liian syvältä ajateltu meta-taso ei aina aukea ja silloin se ei uppoa edes kivi jalassaoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 6.11.2015 23:55 Neito68 No kaikki ei aina aukea, eikä uppoa...ja vielä vähemmän, jos puhuu tai kirjoittaa kieltä, jota ei tarpeeksi hyvin toinen ymmärrä ;) ... ei ihme muuten, ettei miehiä yleensäkään aina ymmärrä, ne kun puhuu ihan omituisia... ;D Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 7.11.2015 0:08 Star Kyllä naisetkin osaavat kertoa todella huonoja vitsejä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 14 15 16 17 18 19 20 21 22 seuraava › viimeinen »
Kommentit
No kaikki ei aina aukea, eikä uppoa...ja vielä vähemmän, jos puhuu tai kirjoittaa kieltä, jota ei tarpeeksi hyvin toinen ymmärrä ;) ... ei ihme muuten, ettei miehiä yleensäkään aina ymmärrä, ne kun puhuu ihan omituisia... ;D
Sivut