kysymyksiä vailla vastausta
miten missä miksi?
ei darwin,eikä einsteinkaan
näihin osannut tyhjentävää vastausta..
vastauksia vailla kysymyksiä
helposti! täällä! no mutta miksei!
elämän filosofia toimii
pimeän aikaan parhaiten..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikkiin kysymyksiin ei aina ole vastauksia...ei edes niihin tyhmiin... Hyvä runo
Mielenkiintoinen ajatuksesi
todellakin, oivaltava runo, kysymyksistä ja vastauksista ilman kysymyksiä, kiva kerrassaan
helpoista asioista saadaan vaikeita kun oikein pohditaan eikä kuitenkaan löydetä vastauksia, joten...
Sekavuuksiin johtaa väsynyt mieli, hyvä runo
Sivut