kielellisesti lahjakas
kaikin tavoin
sanoissakin löytyy..
"oletko koskaan miettinyt
miltä juuri tämän pituinen
parta tuntuisi reisiesi välissä..? "
vastaus yllätti otsikon verran..
kaikin tavoin
sanoissakin löytyy..
"oletko koskaan miettinyt
miltä juuri tämän pituinen
parta tuntuisi reisiesi välissä..? "
vastaus yllätti otsikon verran..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
wikipediasta lainattu :D ei liity imperatiiviin... :DDD
Mainio runo!
Päättelen että, lopputulos on...
Voida sanan aktiivin potentiaali perfektissä - lienette voineet :D
Sivut