kädet hikoilee
sydän tahtoo tulla rinnasta läpi
jalat ei kanna
ja se tärinä..
tik tak
kello käy, kahvi jäähtyy
tik tak tik tak
aamiaiseen ihan liikaa aikaa..
ja kädet hikoilee..
sydän tahtoo tulla rinnasta läpi
jalat ei kanna
ja se tärinä..
tik tak
kello käy, kahvi jäähtyy
tik tak tik tak
aamiaiseen ihan liikaa aikaa..
ja kädet hikoilee..
Selite:
https://youtu.be/qfC3vssXfnA
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei voi kauniimmin sitä sanoa.
Oletko varma että sinulla on työvuoro...
Vaaditaan .Oliko se niin että sinä odotat että se aamiainen tulisi..
- asiaton kommentti -
Mielenkiintoinen runo...jättää hyvin avoimeksi kaiken...
Sivut