lehmänhermoinen tappaa
tappaa puhelinoperaattorin
syystä
H I T A U D E S T A !
lehmänhermoinen yrittää
yrittää löytää positiivista
vaikka
V I T U T T A A !
lehmänhermoinen tahtoo
tahtoo pitää lehmänhermonsa
mutta
S O N E R A !!!!!!!
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
abSurdiako vaihto elisaan?
Kunnon raivoruno helpottaa, säästää henkilövahingoilta :-)
Hahaa hyvä :D Kiva rytmi ja toisto ja tietty H A U S K A
Sitä se on ku asuu korvessa ; ) Huvittava runo :D
Sivut