SURU
Surua..
hetken vain tunsimme toisemme.
hetken,mutta tärkeän hetken
tuulen tunnen,tunnen poskellani..
sateen tunnen,pisarat...
Meren kutsun kuulen..
merelle..
aion uskoa toiseen elämään
toiseen mahdollisuuteen...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi