jotta totuus ei unohtuisi
paskakaivo täyttyi jouluaattona
tuskin ennen ensivuotta tyhjääjää..
nyt todellakin annan kaikkeni työnantajalle
ajoituksestahan se vain kiinni..
ja "aamu"kahvin määrästä
paskakaivo täyttyi jouluaattona
tuskin ennen ensivuotta tyhjääjää..
nyt todellakin annan kaikkeni työnantajalle
ajoituksestahan se vain kiinni..
ja "aamu"kahvin määrästä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Totta tai tarua aivan sama..
++++++++++++++++++++
No aamukahvia ja tupakkaa ei saisi sitten ennen työpaikkaa nauttia... ja se ei onnistuisi ainakaan multa :D Huvittava runo :D
Sivut