sijamuotoineenhansakin
ilman prepositioita
ängäänteineen
illatiivi,adessiivi,ablatiivi
rakkaudestansakohankaan?
ihmetyksestänsäköhänkään?
prepositiomaisuudettansakohan? vai?
mikähän siinä lie?
Olisikohan niin kuin jrr tolkien sanoi
haltiakieli
onhan siinä eroa: love,rakastan
tai ainakin sanan käytössä..
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi