Pimeydestä pimeyteen, valoa tuntematta, lämpöä tunnistamatta, surun vaeltava lähetti. Toivottomuuden esiin manaama, tuskan ruokkima tunteiden syöjä. Nihilisti, kuten minä...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Pimeydestä pimeyteen, valoa tuntematta, lämpöä tunnistamatta, surun vaeltava lähetti. Toivottomuuden esiin manaama, tuskan ruokkima tunteiden syöjä. Nihilisti, kuten minä...