lasi kädessäni puristuu yllättävän helposti
sirpaleiden ääni kivilattialla
helisevä..
hyvästelyhalaus sateisena aamuna
ääni särkyy yllättävän helposti
värisevä..
ukkosen ääni ei vaikuta sähkölaitteisin
mutta salaman välähdys liian lähelle
kallista...
ensimmäinen suudelma ei riko maailmankaikkeutta
mutta viimeinen voi särkeä sydämen
surullista..
ripaus pippuria ja suolaa
sitruuna rikkoo pintajännityksen
maistuvaa..
mutta sateessa suudeltu viimeinen suudelma
suolaista ja makeaa,lopullista
unohtumatonta...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä, haikean kaunis runo...kaipausta tulvillaan...
Sivut