sarastaa.. nukkumatin alueella liikutaan jo silmiä kirveltää uni,joka ei tule.. Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 21.2.2015 0:00 077167ab730b8997fb1f43a00a5827fe todellakin unettoman yö, varmaan tekee juuri noin, jospa se uni tulisi vaikka aamun sarastettua, jos on vapaapäivä voi jäädä uneen Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.2.2015 0:00 Mur Ei olla enää köyhiä runoilijoita, ollan unettomia. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.2.2015 0:00 Neito68 Joskus käy noin... hyvä runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.2.2015 0:00 990ecd07f3b9f2c117fdc52c601a232d Niimpä ! Seo tuo kevväene valon kajastus sen verta kirkas, ett ei uamupuolela nukkuumaan mänöstä tuu mittään. Pittää tuas uottoo seoroovoo iltoo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.2.2015 0:00 epeli Pitäisi tästä vielä pötkölleen mennä. Saunakin lämmitettiin vaimon kanssa jo kello 4.00. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 7 8 9 10 11 12 13 14 15 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
todellakin unettoman yö, varmaan tekee juuri noin, jospa se uni tulisi vaikka aamun sarastettua, jos on vapaapäivä voi jäädä uneen
Ei olla enää köyhiä runoilijoita, ollan unettomia.
Joskus käy noin... hyvä runo
Niimpä !
Seo tuo kevväene valon kajastus sen verta kirkas, ett ei uamupuolela nukkuumaan mänöstä tuu mittään. Pittää tuas uottoo seoroovoo iltoo.
Pitäisi tästä vielä pötkölleen mennä. Saunakin lämmitettiin vaimon kanssa jo kello 4.00.
Sivut