Jatkoaika elämälle. Vauhti ja pimeys yhdistettynä yllättävään yölliseen massaan, pienentää elintilaa huomattavasti, onneksi ei kuitenkaan liikaa. Luojan kiitos, sanoisi joku. minä kiitän ABS-jarruja, ja pysyn pakanana...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä ettei käynyt pahemmin! eikö yhtään käynyt mielessä laittaa käsiä ristiin..? ;)
Sivut