kamikaze kainalossani
jumalten tuuli puhaltaa
hiukseni sekaisin
syöksyvä itsemurhaaja
tähtäimessään enemmän
kuin sydämeni
palaa,palaa,palaa
rakkauden laivasto
ilmiliekeissä
pilvien suojasta syöksyvät
zerot
palopommeineen
enhän minä odottanut
enkä uskonut
harakirirakkautta..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus rakkaus on just tuota...itsemurhaa muistuttavaa... mainio oivallus ja hyvä runo
Sivut