suren, siis olen ja kun en enää ole joku muu suree surkuhupaisaa... eläimeksi ihminen on aika surullinenoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 15.7.2018 2:37 Katariina Varjoranta Kiehtova runosi herätti kovin ja monenmoisia mietteitä, kiitos siitä :) "Ja eläimeksi koira on myös joskus aika iloinen" :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.7.2018 2:48 ages miten niin joskus? jos siihen ei satu, se hymyilee oli aihetta tai ei jos sille antaa hetkenkin aikaa saa takaisin tuhatkertaisesti paras eläin. piste! ;) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.7.2018 2:54 Katariina Varjoranta Samaa mieltä :) ! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.7.2018 2:57 ages <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.7.2018 3:13 Katariina Varjoranta Kyllä koirat vie sydämen <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.7.2018 8:57 Mystis Mut on valaistu =) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.7.2018 16:32 Neito68 En allekirjoita tota viimeistä lausetta! Mutta runo on kyllä hyvä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 15.7.2018 18:41 aquarius niin, jos suree... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
"Ja eläimeksi koira on myös joskus aika iloinen" :)
jos siihen ei satu, se hymyilee
oli aihetta tai ei
jos sille antaa hetkenkin aikaa
saa takaisin tuhatkertaisesti
paras eläin. piste!
;)
Sivut