Virran pyörteissä tyhjä pullo. Sillalla vanhuus kuiskaa: minua ei ole,minua ei ole. Huokaus päättää yhden elämän.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Virran pyörteissä tyhjä pullo. Sillalla vanhuus kuiskaa: minua ei ole,minua ei ole. Huokaus päättää yhden elämän.