unesta juuri heräsin
ja te kaikki tiedätte sen tunteen
kahvia tai kättä
valitsin kahvin
ja kone auki
unisenakin hymyilytti
ja päivä pelastettu...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
unesta juuri heräsin
ja te kaikki tiedätte sen tunteen
kahvia tai kättä
valitsin kahvin
ja kone auki
unisenakin hymyilytti
ja päivä pelastettu...
Kommentit
Mä jäin vain miettimään miksi ei sitä kättä
Mukava viesti odottamassa?? ...tai jotain muuta mukavaa...joka tapauksessa kiva runo ja tuttu tunne : )
positiivinen alku päivälle - täälläkin alkoi hymyilyttää :)
Sivut