Kahden päivän jälkeen
Jo kertaalleen loppuunkäsitelty tapaus
kehittää kylmyyttä
Jäätää vielä,ehkä vuosikausia
en minä tiedä
enkä oikeastaan välitä
paskaakos se mulle kuuluu...
Jäätäköön,minä juoksen pää tyhjänä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi