Lapsen mieli matkustaa
sinne mistä unet alkunsa saa.
Hiljaa hiipien taivaltaa,
kohti satumaata.
Näkee matkallansa keijuja,
puhuvia puita, pensaita.
laulavia lintuja, lampaita,
on tähtiä täynnä taivas..
Näkee myös peikon perheineen,
yksisarvisen siipineen,
Haltian ja faunin ystävineen,
sekä paljon paljon muuta..
Silmät on kiinni ja tuhisee,
itsekseen hiljaa hymyilee,
kätensä taipuu heilutukseen,
näkee vuorten huipulla lunta..
Valvoo vanhemmat lapsensa unta...
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit