Tänään näin sinut
ja
kuolen hiljaa sisältä kun vain ajattelenkin
ettet sinä ole uhrannut ajatustakaan
minulle
ehkä minut oli sittenkin liian helppo unohtaa
minulla on ikävä sinua
enemmän kuin uskotkaan
Selite:
All these words I don't just say
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herkkää tekstiä suoraan sisältä. Kaunista ja niin haurasta, upeaa