mitä jäi jäljelle
lupauksestasi?
epämääräinen muoto
arvometallia jonka voisi
vaikka huuhtoa viemäristä
alas
sinne
muun paskan joukkoon
Selite:
Vuosi sen jälkeen kun sinä et enää tahtonut. Hetkeksi annoin itselleni luvan olla katkera.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi