Surun kyyneleet

Runoilija c71194c8dfe0b94ba464f48440a8a581

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2010
Viimeksi paikalla: 23.3.2019 10:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt on aika surun kyynelien.
Liian aikaisin
ja aivan liian pian,
ei voi tätä kukaan täysin ymmärtää.
Nyt oli sun aika lähteä
ikuiseen lepoon ja rauhaan.

"Sä sait siivet enkelin
ja lensit korkealle vapauteen..."

Selite: 
R.I.P. Nanun muistolle!
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina kun tähti lentää, valoaan tuottaa,
muistan, ajassasi taikaa.

Näytelmä joka luoksesi saattaa, olet
sisälläni ikuisuudellani ei aikaa.

Kyyneleet on todellisia, mutta
niiden jäljet kuivuvat, elämä jatkuu.

 

Käyttäjän kaikki runot