Katson ulos
ikkunasta
en näe mitään
silmäni ovat täynnä kyyneliä.
Ympärilläni hiljaisuus
kuulen vain
nyyhkytyksen
oman itkuni.
Tunnen kuinka
kyyneleet
kastelevat poskeni.
Tunnen kuinka
itkeminen
vie kaikki voimani.
Mistä tulisi
aurinko
joka kuivattaisi minut?
Mistä tulisi
sade
joka antaisi uutta voimaa elää?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi