Ihme masiina!

Runoilija Daicy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoikaa ihmeessä runoja, laitan sitten kommenttia takaisinpäin tietenkin :)
Jos elämä, on kuin näytelmä.

Maailma, on sen lavasteet.

Sinä, olet sen päähenkilö.

Kuolema, on sen esiriippu.

...ja aplodit tulevat jos olet onnistunut.
 

Hän viettää uuden ystävänsä kanssa aikaa tuntikausia.
Hänen uusi ystävänsä on ihmeellinen.
Hoitaahan se laskut,
auttaa ostoksissa,
huolehtii postista,
ja antaa vinkit uusimmista elokuvista,
ja parhaasta musiikista.

Jos hän keksii jotain kysyttävää,
uusi ystävä osaa aina vastata.
Jos hän ei tiedä jotain,
uusi ystävä tietää varmasti.

Hän pitää siitä parempaa huolta kuin lemmikistään,
pitää puhtaana,
virkeänä,
antaa tarpeeksi lepoa,
hellii erilaisilla herkuilla.
Matkoille se tietenkin otetaan mukaan.

Onko sinunkin paras ystäväsi tietokone?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:D:D ihan huippu.. :D ois arvannu et kuvailit tietsikkaa :P eijkä mun paras ysti ainakaa oo kone ;P

Tää oli hauska : D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Daicy Kitkerä soppa 31.7.2011 3 Runo
Daicy Makeaa 10.6.2011 0 Runo
Daicy Kesän parodia 9.6.2011 2 Runo
Daicy Kello käy 2.11.2007 4 Runo
Daicy Nimetön 2.11.2007 5 Runo
Daicy Nimetön 30.10.2007 1 Runo
Daicy Nimetön 30.10.2007 2 Runo
Daicy Nimetön 2.9.2007 3 Runo
Daicy Ihme masiina! 20.7.2007 2 Runo
Daicy Mitättömyyksiä 30.5.2007 3 Runo