Kuljen, kuljen
aina vain etehen päin
Juosten kuin piru perässä
Eellusmies kuiskii yön pimeydes korviin
"Juokse vielä kun voit"
Saavunko koskaan saivojärven rantaan
katajaisen katveeseen hengähtämään
viilentäviin vesiin turvaan
synnyin seudullein
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kainuun korvessako runominä? Hienoja sanavalintoja!
Unenomainen runo ja upean tunnelman omaava sellainen!