Me kaksi

Runoilija Anted7

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 31.10.2024
Viimeksi paikalla: 1.11.2024 13:22

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.4.1987

 

Missä lehdet syksyn kauneimmat, antaudun kauneimman, ja olemme kauneimmat

Kuinka kuljit sä yksin, syksyisin, olin ne toiset vuoden ajat, yksin, vaikka olin yksin

Talven kylmyys armoton, luonto sinun, minun luontoni on armoton

Missä kevään kauneimman kukkasen, siellä sinun, herkkä luontosi,

kevään kauneimman kukkasen, minut luoksesi kutsuen

Yhdessä vuoden kaikkein kauneimman, olemme yhdessä tämän, ja kaikki seuraavat,

vuodet yhteiset kaikista kauneimmat.

Selite: 
Runo jonka kirjoitin tulevalle vaimolle hääpäiväksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, paljon kaikkea hyvää teille ja rakkautta.
Onpa kauniisti kirjoitettu.❤️
 

Käyttäjän kaikki runot