Maitokahvin pyörteissä
näin tulevan päivän,
ankeaa maastonvihreää
jolla värjäsin kynteni
ollakseni samanlainen
kuin sinä.
Kupin reuna tuntui
yhtä viileältä kuin
minun sormeni ja
sinun huulesi,
kapeat ihanat huulesi
joita vain minä saan
koskea.
Omillani.
Kuppi kuumaa juomaa
ennustaa,
kuinka ankeaa minulla
tulee olemaan
seuraavat kymmenen tuntia.
Miksi muutenkaan joisin maitokahvia?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana värikertomus.
Haikeaa, kaunista kerrontaa