Meillä on aina helvetin kiire seuraavaan vaiheeseen. Pysähtyminen tekee kipeää.
Ehkä se onkin laitettava kohta verolle.
Mieshän saattaisi vaikka keksiä synnyttää äitinsä ja nussia siitä oman siskonsa.
Sukupuolen voi pian vaihtaa kerran tunnissa.
Woltilta vaan tilataan kotiovelle.
Kaupan päälle velvollisuutesi on osallistua arvontaan,
jossa voit voittaa myyjän paikan tunniksi ennen sulkemisaikaa
piritorin S-marketin kassalle,
jonne Nasaretilainen
rynnii päivittäin maksamaan viidestä punalaputetusta leivästä
ja kahdesta pakasteseipaketista, hädissään kai.
Isolla kirkolla kaikki kuolee vartissa, jopa junantuomat elokapinoitsijat.
Muoviroskan levittäminen luontoon autoilun ohessa on yksi niistä perusoikeuksista,
joista halutaan pitää kiinni
öyhötyksellä millä hyvänsä, faktoista välittämättä.
Kaupunkilaisille rakennetaan drive-in -tekometsiä muovikuusineen
ja -kantoineen ilman hyönteisiä.
Oikeudessa korvausvaatimuksia Iisalmen hyttysenpuremista on jo vetämässä.
Eläimiin kohdistuva vihapuhe muuttuu naulaksi, virkavalta vasaraksi,
puu-uunileipä kermasarveksi.
Naisten hakkaamisfantasiat nähdään vain kontekstista irrotettuna huumorina,
fragiilit, valehtelevat lierot vahvoina johtajina.
Pienet lapset sovitetaan isoihin kenkiin, jotta naapurit luulisivat niiden olevan
suurempia kuin ovatkaan.
Joo, en todellakaan jaksa enää hämmästyä ihmisten loputtomasta viisaudesta.
Luulen Jumalan omassa viisaudessaan piilottaneen helvetin paratiisin keskelle
palasaippuan muodossa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit