Pintajännitys
sulaa tiivistyäkseen
riitehymyksi
Palava katse
muodostaa faasinsillan
sammuvaan mieleen
Hengityksesi
höyrystynyt pelko
peiliin härmistyy
sulaa tiivistyäkseen
riitehymyksi
Palava katse
muodostaa faasinsillan
sammuvaan mieleen
Hengityksesi
höyrystynyt pelko
peiliin härmistyy
Selite:
Niin tai näin, aina nurinpäin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kun kemistit kohtaavat,
ellei toisiaan
niin junan ikkunasta
oman peilikuvansa
Pätevyydestä
voisi sillä välillä
asemistakin
aloittaa keskustelun
ellei yksin matkusta...
Tai kenties siksi
klasia juur huurruttaa
kun ujottaa niin,
että tarjoaa mahkun
nähdä kuurankukkia...
Sivut