Vartija

Runoilija IsoLate

nainen
Julkaistu:
69
Liittynyt: 19.7.2024
Viimeksi paikalla: 19.9.2024 18:26

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.10.1986

 
Unen rajamailla
hämärän lukki kutoo
mykkää filmiä verkkokalvoilleni,
 
jossa nahkasiipiset yön keijukaiset
neulovat valon kaiun pimeän esirippuun
tähtipuikot kylmissä kynsissään

              kuu verhoutuu huntuun
              peittäen kalpeat kasvonsa,
              kun yksinäinen saalistaja
              huhuilee uhriaan
              alttarille
 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tunnelmaa tähän syksyyn.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot