pitää kädestä kun rakastaa itseään tai sitten toista riippuu näkökulmasta ja asianhaaroistaoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.7.2024 11:53 ÖidenKruunu Eritäin hyvä ellei täydellinen asianhaara tässä runossa! <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.8.2024 15:20 Star Itsensäkin kanssa on hyvä tulla toimeen, niin voi rakastaa toisiakin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut