I
Tänään ensikertaa tunnistin
vasemmalta viidennen kylkiluun alta
ylimääräisen sykäyksen
kuin nielaisisi sanansa viime hetkellä
yhä uudestaan.
II
Jos kuuntelet tarkasti
painat korvasi kärkisysäyksen kohdalle
ja molemmat pidättävät hengitystä,
kuuletko sen mitä en kuiskata uskalla?
III
Sormenpäät herkkinä paineaalloille.
Ota ranteeni ja jaksa pitää kiinni.
Paperilla hidas sinusrytmi.
Jonakin päivänä ehkä
sydämessäni sivuääni
vaikenee.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi