Aamulla herään varhain
juon vihreää teetä
tyrnimehua, inkivääriä
luomupiimässä gojimarjoja
kello puoli kahdeksan juoksen viisi kilometriä
Tänään olen selvillä vesillä
Enää ei sydäntä särjetä
Illalla lasi punaviiniä
toinen
ja no kahvia kuitenkin
ja vähän viskiä
suklaakin on terveellistä
ja lasi punaviiniä
Valvon koko yön
ja aamulla herään varhain
juon vihreää teetä
tyrnimehua, inkivääriä
luomupiimässä gojimarjoja
Kello puoli kahdeksan
tänään vähän kahvia
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
No huh, tuota juomista,
mutta Erinomainen runo.