Kuuntelen
Koska haluan tietää
Laulan
Koska muuten tukahtuisin
Juoksen
Koska pelkään jääväni paikoilleen
Runoilen
Koska se on sieluni peili
Muutun
Koska en pidä siitä millaiseksi olen kasvanut
Itken
En koskaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pohtiva onnistunut runo
kaunis,
pidin erityisesti kahdesta viimeisestä säkeestä,
tuntuu kovin tutulta tuo:
"muutun
koska en pidä siitä millaiseksi olen kasvanut."
tosiaan hieno runo, itsensä ja omien tapojensa pohdiskelu on varsin terveellistä välillä.