Se maisema, joka minussa vielä soi.
Ja soi.
Makaa nyt pimeässä ja maistelee yötä.
Se on päivää viisaampi ja uskoo:
uuden aamun säteet hävittävät sen, mikä turhaa oli.
Ja soi.
Makaa nyt pimeässä ja maistelee yötä.
Se on päivää viisaampi ja uskoo:
uuden aamun säteet hävittävät sen, mikä turhaa oli.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit