Turvaton syli

Runoilija SadeSue

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.1.2024
Viimeksi paikalla: 17.1.2024 14:32

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Aaltoileva ahdistus ja rauha
Nyt taas sua jostain syystä kaipaan
Tarjosit mulle hetken rauhaa
Joka loi turvallisuuden illuusion
Jos nyt hetken tässä tukeutua saan
Hädän hetkellä kun en osaa itseäni rauhoittaa
Kaipaan, rauhoita mut, olemalla olemassa
Mun rauha ei riipu sinusta
Mun turvallisuus on täällä
Vaikka hetkellisesti panikoisin
Se on vaan refleksi
'tämä helpottaa kun palaan luoksesi '
Mutta sitä helpotusta varjostaa epäluottamus
Hiljaisuus, iso salaisuus
Vaiennettu kaipuu, johonkin muuhun
En haluu vaan istua tässä hiljaa
Vaikka osaatkin halaa
Mut nopeasti rauhoittaa
Niin en ole turvassa sun luonas
Oon silti yksin vaikka ootkin siinä
Tai jossain, missä lie
En osaa tätä paremmaksi muuttaa
Ei meistä kumpikaan
Tää kärsimys palaa aina uudestaan
Ei se oo sen arvoista
Että osaat mua halaa
Ja mut rauhoittaa
Koska kyllä mäkin osaan
Itseni rauhoittaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, sitä tarvitsee kuitenkin välillä toista ihmistä.
 

Käyttäjän kaikki runot