Vaikka auringossa olisit tai
ehkä kuuhun menemisestä haaveilisit.
Vaikka maailmasi olisi vaaleanpunainen
tai mielesi olisi vihreänsininen.
Vaikka välissä olisi meri tai muutama
ja välimatka valtava.
Et mielestäni karkaa milloinkaan
ja kädestäsi pidän kiinni vaikket huomaisikaan.
Selite:
Ystävälle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit